Co. van de Spezillabuis, Ltd. 

Voortreffelijkheid in Roestvrij staalbuizenstelsel

Thuis

Spezilla Tube Co., Ltd. (Shanghai) Fabrieksreis

De zeer concurrerende prijs en de buizen zijn goed opgepoetst, zijn wij zeer tevreden met Spezilla van onze samenwerking sinds jaar 2010.

—— Nathalie Gulli - Mexico

Spezilla steunt onze groep zeer goed, en nu zijn wij erkende leverancier van overheid, zijn zij betrouwbaar en flexibel! Spezilla antwoordt altijd!

—— Jaime Arias - Argentinië

De goede kwaliteit, snelle levering, Spezilla heeft warmtewisselaarbuizen voor onze projecten sinds 2008 geleverd, waarderen wij werkelijk uw steun!

—— Massimiliano Rossi - Italië

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Spezilla produceert gelast, gelast & omvatten de getrokken buizen, de materialen roestvrij staal, duplex, nikkellegering, titanium en andere legeringen met hoge weerstand, corrosiebestendige. Als de buisfabrikant van het premièreroestvrije staal, biedt Spezilla nu buisproducten voor een grote verscheidenheid van markten en eindgebruiktoepassingen aan, zoals Warmtewisselaars, Voedsel & Drank, het Verwarmen Elementen, Automative, Buismanipulatie enz.

 • OEM / ODM

  Voldoet het specifieke, dwars-functionele team van Spezilla van ervaren buizenstelselberoeps aan de continu veranderende behoeften van OEM (Origineel Materiaalvervaardiging) klanten met machtsgeneratie, warmtewisselaar, drank, olie & gas, automobiel en andere toepassingen. Ons buizenstelsel is beschikbaar in een verscheidenheid van legeringen, met inbegrip van velen standaardroestvrij staal, duplexroestvrij staal en de rangen van de nikkellegering.

   

  Spezilla is een ISO-9001 verklaarde fabrikant van hoogte - het buizenstelsel van het kwaliteitsstaal voor een verscheidenheid van OEM toepassingen. De faciliteiten bieden nauwkeurig lengteknipsel, lange lengteproductie en vlak-gekronkelde het rollen mogelijkheden aan om een verscheidenheid van OEM vervaardigingsvereisten te dienen.

 • R & D

  Alle Spezilla-producten voldoen aan de hoogste internationale normen, en wij streven zo concurrerend mogelijk relentlessly technologische innovatie na om te blijven.

Contactgegevens
Spezilla Tube Co., Ltd. (Shanghai)

Contactpersoon: Mr. Will Ma

Tel.: +86 13918539222

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)